Zgrzewarka do tacek CAS CDS-04 do dań na wynos zapewni optymalizację kosztów w każdej kuchni.
Pakowanie na tackach ma bardzo szerokie zastosowanie, można przy ich pomocy pakować produkty różnego typu, np. wyroby mięsne, drób, kiełbasy, ryby i owoce morza, ser, warzywa oraz wiele innych. Dzięki zgrzewarce szybko i wygodnie zapakujesz dowolne danie na wynos. Wyroby nie uszkadzają się, ani nie zgniatają w trakcie pakowania i zgrzewania. Co więcej, zgrzewarki do tacek, jakie mamy w ofercie, dają możliwość pakowania produktów o różnej konsystencji i stanie skupienia – od stałych i sypkich, nawet po płynne.
Co wyróżnia zgrzewarki tacek marki CAS:
- płynna i precyzyjna regulacja temperatury zgrzewania
- płyta zgrzewająca pokryta teflonem
- konstrukcja urządzenia wykonana ze stali nierdzewnej
- mechanizm sprężynowy ułatwiający otwarcie
- elektroniczny sterownik
- ramkę/matrycę należy zakupić osobno, np. tutaj
- podświetlany diodowo włącznik zasilania
- rolkowy system podawania folii
- informacja o gotowości do pracy (kolorowymi diodami LED)
- urządzenie przy każdym zgrzaniu odcina nadmiar folii do kształtu tacki
- zgrzewanie ramkowe płytowe uniwersalne (wszystkie rodzaje traysealerów)
Gdzie warto zastosować zgrzewarkę CAS?
- lokale gastronomiczne
- catering/diety pudełkowe
- sklepy
- zakłady przetwórstwa spożywczego
Dane techniczne
Symbol: |
(-)
|
CDS-04-BEZ_RAMKI |
Czas nagrzania |
(min)
|
8-10 |
Czas zgrzewania
|
(s)
|
2 |
Maksymalna średnica folii
|
(mm)
|
140 |
Masa brutto
|
(kg)
|
22 |
Maksymalny rozmiar tacki
|
(mm)
|
260x180x100 |
Szerokość folii
|
(mm)
|
200 |
Szybkość pakowania
|
(tacka/min)
|
6-8 |
Wycięcie folii do kształtu tacki
|
(-)
|
Tak |
Wymagania elektryczne
|
(-)
|
1P/220V/50HZ |
Wymiary urządzenia
|
(mm)
|
545x296x250 |
Wysokość po otwarciu
|
(mm)
|
655 |