Wilk do mięsa Ma-Ga TC12 z sitkiem 4,5 mm

Wilk do mięsa Ma-Ga TC12 z sitkiem 4,5 mm
  • nowość
Dostępność: dostępny na zamówienie - większość produktów z czasem realizacji 1-3 dni
Wysyłka: 10 dni
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
CENA NETTO: 2 292,68 zł
Cena brutto: 2 820,00 zł 2820.00
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

OPIS
 

O firmie Ma-Ga.

Początek funkcjonowania zakładu datowany jest na lata 50-te, znaczący rozwój firmy nastąpił w latach 70. Rok 1972 to czas nadania fabryce nazwy - Bydgoskie Zakłady Maszyn i Urządzeń Handlowych. W roku 1975 zakupiono licencję od angielskiej firmy LAN ELEC,co stanowiło przełom w rozwoju produkcji krajalnic i innych urządzeń. Nazwa Bydgoskie Zakłady Maszyn Gastronomicznych Ma-Ga Sp. z o.o. funkcjonuje od 1989 roku, czyli od czasu reorganizacji przedsiębiorstwa.

Obecnie Ma-Ga posiada dwa oddziały produkcyjne: w Bydgoszczy i Grudziądzu gdzie wytwarzane są krajalnice do wędlin, mięsa oraz sera, piły do kości, szatkownice do warzyw i owoców. Proces poszerzania oferty firmy Ma-Ga zaowocował wprowadzeniem do sprzedaży w latach 2012-2014 wilków do mięsa i kotleciarek. Zarejestrowany znak Ma-Ga, dzięki wieloletniej i nieustannej dbałości firmy o produkt oraz innowacyjnemu podejściu do wytwarzanych urządzeń jest dziś synonimem wysokiej jakości. Produkty firmy znajdują zastosowanie w sklepach spożywczych, mięsnych, zakładach produkcyjnych, punktach gastronomicznych oraz stołówkach na terenie całej Europy oraz poza jej granicami. Sprzęt z bydgoskiej fabryki charakteryzuje się prostą i przyjazną obsługą oraz niską awaryjnością. Wszystkie wyroby wykonane są ze stali nierdzewnej i spełniają wymagania norm UE.


Urządzenie posiada certyfikat bezpieczeństwa CE w zakresie higieny i bezpieczeństwa.
 
 
„Wilk” do mięsa TC12 jest profesjonalnym urządzeniem do rozdrabniania mięsa. Maszyna została przygotowana z bardzo dużą starannością w zakresie utrzymania czystości. Zastosowanie polerowanej obudowy o regularnych kształtach sprawia, że urządzenie jest bardzo łatwe w czyszczeniu. Rozwiązanie techniczne napędu w postaci stalowej przekładni zębatej wypełnionej olejem zapewnia dużą żywotność urządzenia oraz redukuje hałas.
CECHY MODELU
● Wykończenie: Obudowa silnika i taca załadowcza wykonane ze stali nierdzewnej. Obudowa ślimaka również wykonana ze stali nierdzewnej.
● Zestaw tnący: Sitko, nóż i ślimak wykonane ze stali nierdzewnej.
● Cechy urządzenia:
  • Łatwa w demontażu obudowa ślimaka wraz z zestawem tnącym
  • Łatwość czyszczenia obudowy urządzenia
  • Stalowa przekładnia zębata smarowana olejem
  • Rozmiary sitek w standardzie 4,5 lub 6 lub 8mm
  • Samoostrzący nóż
● Moc : 850W
● Wydajność: do 100kg/h
OGÓLNE INFORMACJE
  • przeznaczony do użytku w dużych sklepach, supermarketach, cateringu, gastronomii oraz w zakładach zbiorowego żywienia i przetwórstwa mięsnego
  • idealny do mielenia mięsa surowego
  • gardziel, ślimak, nóż i sitko wykonane ze stali nierdzewnej
  • wyposażony w nóż samoostrzący
  • bardzo wysoka funkcjonalność poprzez zastosowanie zdejmowanej gardzieli z zestawem tnącym
  • elastyczna kompletacja poprzez możliwość wyboru maszyny z jednym z trzech rodzajów sitek o grubości oczek 4,5mm; 6mm lub 8mm
  • możliwość zakupu wymiennego podzespołu gardzieli (gardziel + ślimak + nóż + sitko + nakrętka)
  • łatwy w utrzymaniu czystości
  • niezawodna i wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha)
  • przeznaczony do pracy ciągłej, przy pełnym obciążeniu

 

Karta techniczna produktu:

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Produkty powiązane

Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? zarejestruj się
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl