RATIONAL VarioSmoker to prawdziwy smak wędzonych potraw dostępny w Twojej kuchni!
Dzięki urządzeniu VarioSmoker, przygotowane mięso i ryby uzyskają ceniony przez konsumentów głęboki, wyrazisty zapach oraz bardziej intensywne barwy. Jego zastosowanie pozwala na rezygnację z konieczności wydzielenia osobnego pomieszczenia do wędzenia, zaoszczędzenie czasu i miejsca, dodatkowo ułatwia tworzenie wyjątkowych potraw. Proces wędzenia przebiega we wnętrzu pieca nie kolidując z programem obróbki produktu.
Obsługa Vario Smoker jest prosta, urządzenie wymaga podłączenia do sieci i umieszczenia wewnątrz naturalnego materiału wędzarniczego takiego jak zrębki lub granulat drewniany. Można zastosować dowolną wielkość drewnianych zrębków lub ich rodzaj, a dzięki eksperymentom urozmaicimy nasze menu o niepowtarzalne smaki.
Najczęściej wędzeniu w piecach konwekcyjnych poddajemy:
- Mięso w postaci żeberek, karkówki, szynki lub kurczaka.
- Ryby, np. pstrąg, węgorz, makrela, łosoś.
- Warzywa
Vario Smoker współpracuje z piecami wyprodukowanymi po 1997 r. czyli ClimaPlus Combi, CombiMaster i SelfCookingCenter.
Promocja
Zrębki na start!
-Przy zakupie urządzenia Vario Smoker Rational otrzymasz
3 opakowania profesjonalnych zrębków wędzarniczych za 1zł.
prezentacja multimedialna