Producenci

 

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 8x600x400 | BAKE 66

6843
  • promocja
  • nowość
Dostępność: dostępny na zamówienie - większość produktów z czasem realizacji 1-3 dni
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena brutto: 14 514,00 zł 20 863,88 zł 14514.00
Cena netto: 11 800,00 zł 16 962,50 zł
ilość szt.
dodaj do przechowalni

Opis

Opis:

  • Modułowy, szamotowy piec piekarniczy dedykowany do wyrobów cukierniczo-piekarniczych
  • Komora o wysokości 18 cm - idealna do wypieku pizzy
  • Prosty i wygodny manualny panel sterowania
  • Wyższa efektywność energetyczna dzięki wysokiej jakości izolacji
  • Dźwignia regulująca poziom wilgotności w komorze
  • Niezależne termostaty do regulacji grzałek górnych i dolnych
  • Płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory
  • Duże okno wizyjne umożliwia kontrolę procesu pieczenia
  • Wewnętrzne oświetlenie komory
  • Wentylowane płyty szamotowe
  • Hartowane szkło
  • Solidna, wzmocniona i trwała konstrukcja pieca
  • Front pieca wykonany ze stali nierdzewnej, a obudowa ze stali malowanej proszkowo
  • Możliwość wyposażenia w płytę szamotową górną
  • Możliwość wyposażenia w programowalny generator pary
  • Możliwość dokupienia podstawy, okapu i komory wzrostowej
  • Urządzenie dostarczane jest bez kabla i wtyczki
  • Możliwość zakupu pieca z elektronicznym panelem sterowania (model BAKE D)

 

Parametry techniczne:

  • Wymiary wewnętrzne [mm]: 830x1240x180 (x2)
  • Wymiary zewnętrzne [mm]:1130x1400x750
  • Ilość komór: 2
  • Moc [kW]: 20,4
  • Zasilanie [V]: 400
  • Temperatura [°C]: 50-400
  • Waga [kg]: 225
  • Pojemność pizz: 12x 40 cm
  • Ilość blach 60x40 cm: 4+4

 

Wyposażenie dodatkowe:

  • okap   – 2 230 zł netto
  • podstawa pod piec – 1 770 zł netto
  • górna płyta szamotowa - 5 230 zł netto
  • możliwość wyposażenia w generator pary (2 komory) - 9 480 zł netto
  • możliwość wyposażenia w generator pary (1 komora) - 5 170 zł netto
  • możliwość zamontowania kabla 3m z wtyczką 16/32 A - 150 zł netto

 

Dlaczego warto wybrać piec modułowy Resto Quality BAKE 66 ?

  • W pełni profesjonalny piec do cukierni/piekarni wyprodukowany we Włoszech
  • Możliwość piętrowania pieca w moduły
  • Niezależne sterowanie grzałkami w dolnej i górnej części komory pieca
  • Wytrzymały oraz wygodny uchwyt drzwi
  • Szerokie okno rewizyjne wykonane ze specjalnego szkła zmniejszającego utratę ciepła.
  • Profesjonalne sprężynowe zawiasy drzwi
  • Temperatura maksymalna to aż 400°C
  • Możliwość dokupienia generatora pary
  • Regulacja poziomu wilgotności poprzez dźwignię otwarcia komina
  • Możliwość wyposażenia pieca również w górną płytę szamotową dla osiągnięcia większej równomierności wypieku
  • 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski

 

 

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Darmowa dostawa
Darmowa dostawa (Przesyłka kurierska (PRZELEW)) już od 800,00 zł.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl