Woreczki sous vide, które są przeznaczone do obróbki termicznej produktów spożywczych, są podwyższonej wytrzymałości zapewniającej kontrolowany poziom migracji globalnej oraz szczelność utrzymywaną również podczas przechowywania w chłodni lub zamrażarce. W workach sous vide można przechowywać i obrabiać mięso wołowe, wieprzowe, drobiowe, ryby oraz warzywa. Opakowania sous vide są wykorzystywane do wolnego gotowania oraz pasteryzacji.
Worki próżniowe gładkie 30x40cm do gotowania sous-vide 300x400mm 100szt

grubość 70um
Dostępność: dostępny od ręki
Wysyłka: 24 godziny
Worki próżniowe gładkie 25x35cm do gotowania sous-vide 250x350mm 100szt

grubość 70um
Dostępność: dostępny od ręki
Wysyłka: 24 godziny
Worki próżniowe gładkie 20x40cm do gotowania sous-vide 200x400mm 100szt

grubość 70um
Dostępność: dostępny od ręki
Wysyłka: 24 godziny
Worki próżniowe gładkie 20x30cm do gotowania sous-vide 200x300mm 100szt

grubość 70um
Dostępność: dostępny od ręki
Wysyłka: 24 godziny
Worki próżniowe gładkie 16x23cm do gotowania sous-vide 160x230mm 100szt

grubość 70um
Dostępność: dostępny od ręki
Wysyłka: 24 godziny
Worki próżniowe gładkie 15x20cm do gotowania sous-vide 150x200mm 100szt

grubość 70um
Dostępność: dostępny od ręki
Wysyłka: 24 godziny
Worki moletowane do gotowania sous-vide 250x350mm 25x35cm 50szt

grubość 115um
Dostępność: dostępny od ręki
Wysyłka: 24 godziny
Worki moletowane do gotowania sous-vide 200x300mm 20x30cm 50szt

grubość 115um
Dostępność: dostępny od ręki
Wysyłka: 24 godziny
Worki moletowane do gotowania sous-vide 150x250mm 15x25cm 50szt

grubość 115um
Dostępność: dostępny od ręki
Wysyłka: 24 godziny
Worki moletowane do gotowania sous-vide 150x250mm 15x25cm 100szt

grubość 115um
Dostępność: dostępny od ręki
Wysyłka: 24 godziny
Worki moletowane do gotowania sous-vide 250x350mm 25x35cm 100szt

grubość 115um
Dostępność: dostępny od ręki
Wysyłka: 24 godziny
Worki moletowane do gotowania sous-vide 200x300mm 20x30cm 100szt

grubość 115um
Dostępność: dostępny od ręki
Wysyłka: 24 godziny
