Kategoria zawiera profesjonalne piece do pizzy jedno, dwu oraz trzykomorowe zasilane gazowo lub elektrycznie. Sprawny i wydajny piec to wysokiej jakości wykonanie, materiały i przede wszystkim odpowiednio dobrane płyty szamotowe (rzadziej bazaltowe, granitowe lub wulkaniczne). Solidne piece do pizzy mogą pracować w zakresie od 50°C do 500°C, tylko odpowiednio wysoka temperatura gwarantuje dobre wypieczenie pizzy. Dodatkowe opcje znajdujące się w wyposażeniu pieców, ułatwiające pracę to np. oświetlenie wnętrza komory, niezależne sterowanie temperaturą od góry i od dołu komory. W naszej ofercie piece producentów: Bartscher, Stalgast, Hendi, Soda i RM Gastro.

Nie znaleziono produktów spełniających podane kryteria.

Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? zarejestruj się
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl